donderdag 20 augustus 2009

Een dagje naar het strand

Tijdens het bellen probeert Ine haar trainingspak uit de tent te pakken. Ze klinkt opgelucht. De deelnemer, die gisteravond naar Twente is terug gereisd met de trein, is veilig thuis aangekomen en het gaat goed met hem.

Nu gaat ze op weg naar het voetbalstadion van Odense.
In Fionia Park, waar normaal gesproken Odense Boldklub speelt, vindt vanavond een bijzondere wedstrijd plaats. The Danish Old Boys National Soccer Team speelt tegen het Social Inclusion Games Soccer Team.
Uiteraard kijkt het hele team van Humanitas Onder Dak enthousiast uit naar de wedstrijd in dit in 1941 geopende stadion, met een capaciteit van meer dan 15.500.

Het is vandaag een heel ontspannen dag geweest. Werd er 's ochtends nog aan atletiek gedaan,
's middags zijn deelnemers lekker naar het strand geweest (er was geen weeralarm van kracht) om heerlijk uit te rusten. Ook hebben sommigen een bezoek gebracht aan de stad van Andersen. Het team geniet volop van de combinatie sport, ontspanning en cultuur.

Morgen zal Teamcaptain Roy een interview geven aan de Deense televisie, waarmee er ook internationaal aandacht gevestigd wordt op Humanitas Onder Dak bij the Social Inclusion Games. Ben heel benieuwd en hoop dat ik wat footage kan bemachtigen van Roy's Deense tv-debuut...

7 opmerkingen:

  1. Met belangstelling volg ik tijdens mijn vakantie jullie belevenissen. Ik denk dat we nu al kunnen zeggen dat de Social Inclusion Games voor HOD een succes is. Na een gedegen voorbereiding zijn de eerste sportieve resultaten bereikt. Gelukkig is er naast tijd voor sporten ook tijd voor cultuur, recreatie en onderling contact. Helaas hebben jullie een moeilijke beslissing moeten nemen door een van jullie medesporters te verzoeken naar huis te gaan. Ook een dergelijke beslissing dwingt respect af in de wetenschap dat deze beslissing in zorgvuldigheid is genomen en geen gemakkelijk besluit is geweest. En dan nu ook nog Internationale aandacht, geweldig!! Mensen nog veel sportief succes, veel plezier en ik ben benieuwd naar jullie verhalen wanneer jullie weer terug zijn.
    Bert Deliƫn, directeur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We volgen iedere dag de berichten vanuit Denemarken. Veel succes de laatste dagen in Ondense. We wachten in spanning af op jullie verhalen, belevenissen en foto`s. Geniet van ieder moment! Een veilige thuisreis gewenst!
    Groetjes Sonja Boseker, Kansentraject Hengelo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook in Enschede wordt meegekeken en meegeleefd. Wij zijn supertrots op jullie en wensen jullie heel veel sterkte, plezier en succes de laatste dagen! Goede reis naar huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo sportieve mensen,

    Wat geweldig om jullie belevenissen te lezen. Wij zijn supertrots op jullie! Het lijkt echt op top-sport met alle vreugde en teleurstellingen die daarbij horen. Heel veel succes bij alle activiteiten en een veilige thuisreis.

    Hartelijke groeten van jullie collega's van locatie Enschede

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Hoi allen.
    Hier een berichtje van Anita en Joran.Alles goed daar bij jullie.
    Met ons gaat het wel redelijk.
    Het weer is hier erg mooi en hoe is het bij jullie.
    wij wensen jullie nog een goed weekeind en een goeie reis terug.
    Liefs Anita en Joran

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heeeeee! Hallo allemaal! Fijn om te horen dat jullie het zo naar je zin hebben!! Mis jullie wel een beetje, het is namelijk zooooooooo rustig hier, Kunnen jullie er niet nog een weekje bij aanplakken??? GEINTJE!!!!! heeeeeeel veel plezier nog de laatste dagen en tot maandag! Groetjes Kim&Jolien!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Joehoe!! Wat leuk om te lezen hoe het met jullie gaat daar! Van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaten, geweldig!
    Ik wens jullie nog heel veel plezier de laatste paar dagen. Maar ik vind het ook heel leuk om jullie maandag weer terug te zien op het Kansentraject!
    Groetjes Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen